Conditii generale de livrare si plata

Conditii generale de livrare si plata
1.    Confirmarea comenzii
Dupa inregistrarea comenzii urmeaza confirmarea telefonica  prin care se vor verifica produsele comandate si adresa de livrare.  
Prin acceptarea livrarii produselor, clientul indica acceptarea termenilor de livrare si de plata ai Abo Press Delivery Srl

Important: Daca efectuati/confirmati  plata, pana la data de 20 a lunii in curs, distribuirea abonamentului va incepe cu luna imediat urmatoare, in caz contrar distribuirea acestuia se va amana cu 1 luna

2.    Livrare
 Livrarea se va efectua  prin intermediul serviciilor oferite de  “Posta Romana” sau serviciul de curierat propriu al Abo Press Delivery Srl. Pentru clientii din strainatate, pretul final al comenzii si conditiile de livrare a acestora vor fi communicate prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita si achitarea a acestui pret. Adresa de livrare poate fi modificată pe parcursul derulării abonamentului, la solicitarea abonatului.

In cazul in care produsele nu se pot livra,ori se livreaza cu intarziere sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Abo Press Delivery Srl sau inlocuirea produsului cu unul identic, dar nu si despagubiri suplimentare Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda. Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie aferente pentru transportul pe teritoriul Romaniei

3.    Plata
Produsdele pot fi platite in avans cu O.P. – in baza unei facturi pro-forme,sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

4.    Returnarea produselor
Clientul are dreptul de a solicita returnarea produselor in termen de 10 zile lucratoare de la receptia acestora, fara penalitati si fara a indica un motiv, avand doar obligatia de a suporta costul direct al returnarii bunului. Abo Press Delivery Srl. se obliga sa ramburseze sumele incasate pentru produsele returnate in maxim 30 zile de la receptia lor.
Clientul care doreste sa returneze comanda primita, totala sau partiala, trebuie sa instiinteze in scris indicand produsele, actul fiscal cu care au fost expediate acestea si adresa unde trebuiesc trimisi banii.
Abo Press Delivery Srl. isi rezerva dreptul de a emite o nota de credit cu o valoare mai mica pentru produsele restituite în stare proasta, imposibil de comercializat sau dupa expirarea ultimei date stabilite pentru restituire. Doar cartile si produsele pe suport DVD ori CD pot fi restituite; nu se vor emite note de retur pentru editiile de ziar, reviste sau pentru produse pe suport DVD ori CD care au fost desfacute din ambalajul original. Plata produselor returnate se va face, conform legilor romanesti in vigoare, in termen de 30 zile lucratoare, de la data in care Abo Press Delivery srl intra in posesia bunurilor.
Persoanele juridice nu au dreptul la retur!

Atractii si obiective turistice Romania ROMANIA Traditii romanesti Romani celebri